Let's Chat

Despre noi

UNDERLINE a aparut ca raspuns unic la intrebarea: 

“Cum pot fi original avand aceleasi lucruri pe care le au toti prietenii mei, dar in acelasi timp sa fiu diferit, elegant si cosmopolit?“

Raspunsul a fost desigur cel anticipat, caci intr-o lume obsedata de social-media, accesoriile devin responsabile pentru integrarea noastra in tendintele fashion ale momentului, iar gadgeturile sunt repere definitorii care exprima personalitatea noastra. 

Astfel ca ne-am indreptat atentia spre accesorii rafinate si huse de lux din materiale avangardiste, pentru ca fiecare dispozitiv ce le poarta sa fie perfect protejat, mentinandu-si in acelasi timp aspectul elegant si exclusivist. Pasionati de tehnologie, constienti de gadgeturile omniprezente si importanta pe care acestea le au in viata noastra, am incercat sa gasim cele mai eficiente solutii pentru a le proteja, fara a adauga mai mult volum si greutate si fara a schimba modul in care este utilizat dispozitivul, inclusiv fara a afecta functia de incarcare wireless. 

Perfectionisti, ne-am indreptat spre designul de inspiratie scandinava, elegant si minimalist, tehnologia moderna, materiale sofisticate si standardele inalte de productie, ce ne-au permis sa gasim raspunsul la aceasta intrebare si sa va oferim produse ce au caracteristici deosebite si care respecta angajamentul nostru fata de calitate, estetica si inovatie

Influentele atemporale pe care UNDERLINE le promoveaza, se potrivesc tuturor celor care apreciaza designul individualist si materialele moderne, fara a perturba functionalitatea accesoriilor pe care le utilizeaza. Materialele folosite la produsele noastre sunt speciale si au calitati unice si o imagine selecta. 

Pielea naturalaAlcantaraKevlarpluta naturala sau sticla sunt alese cu grija pentru a oferi o senzatie de neuitat si un design de exceptie. UNDERLINE va pune la dispozitie accesorii ce afiseaza texturi subtile, naturale, cu finisaje fara precedent, ce ofera in acelasi timp confort la utilizare, devenind un detaliu al distinctiei, adaptate la cele mai recente tendinte. Purtandu-le veti obtine un stil incomparabil, bazat pe conceptii inegalabile ce promoveaza produse adaptate nevoilor voastre, fiabile, confortabile si eficiente. 

Cand veti atinge cu degetele suprafata perfect satinata a unei huse din piele naturala sau cand veti purta un accesoriu din Kevlar, senzatia pe care o veti simti va fi unica, incomparabila si nu veti regreta niciun moment alegerea facuta. Durabile, elegante si eficiente, accesoriile si husele din piele naturala, Kevlar, Alcantara, pluta naturala sau sticla sunt cel mai puternic argument care va vor ajuta in luarea celor mai bune decizii. 

Lasati-va inspirati de diversitate materialelor, finetea texturilor, imaginea sofisticata si rezistenta materialelor inedite folosite la fabricarea celor mai ravnite accesorii ale momentului si descoperiti produsele UNDERLINE, inedite, realizate din aliaje hibrid folosite in misiuni in spatiu sau militare si conditii extreme. 

UNDERLINE va ajuta sa va personalizati telefonul cu huse din cele mai rezistente materiale cunoscute ce protejeaza gadgeturile impotriva vibratiilor, zgarieturilor si orice alte socuri, fara a afecta greutatea sau dimensiunea telefonului. Incredibil de usoare si subtiri, de un estetic impecabil dus la extrem si un perfectionism fara precedent, produsele UNDERLINE sunt rezistente in fata oricaror agresiuni!